Известие

Collapse
No announcement yet.

предно окачване на 147 - фирма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• предно окачване на 147 - фирма

Колеги бихте ли ми дали има на добра фирма, която произвежда чаркове за предното окачване.
    http://cgi.ebay.de/Grosser-Rep-Satz-...ht_1993wt_1165

тук има цял комплект, надявам се да ми кажете дали нещо липсва, ново, цената е доста добра. Но малко ми е съмнително да са качествени, защото вече веднъж се изпатих с нови предкатализаторни тръби.

Та коя марка или фирма да търся евнтуално. Че като се позатопли влизам в бокса, щото отпред е станал цял оркестър, дори при хубавите немски пътища.
    Та идеята ми е да си ги купя от нета и руснаците да ми го сменят!
    Opel Corsa B
    Opel Tigra
    Mercedes A 160
    Mercedes A190 AMG
    Alfa Romeo 147 1.6 ts
    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233669

За тея от ebay имаше писано тук из форума и като цяло повечето колеги бяха с отрицателно мнение,май са някакви китайски ,но немога да намеря темата.
    Какви марки се продават в Германия?
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

febi bilstein
      156 2.4 JTD '99 EX

Comment

Според мен не си заслужава този комплект,колега.Но колата е твоя и нищо не ти пречи да направиш проба.Лично аз съм заложил на Lemförder относно окачването.
        Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

Колко казва тоя за шипинг до БГ че гледам не е обявил цена......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

О не ме разбирайте, не съм богат за да си копувам евтини части, за това ви попитах. Да, цената е съблазнителна ама не ми се ще след 5к км да сменям отново!
            Относно пратката до БГ един колега си изпрати чрез ДХЛ ЛЦД телевизора до БГ и му излезе 35 евро. Отново за справка неговите родители му изпратиха едни документи от БГ до тук отново чрез ДХЛ и са платили 60 евро! Дали от централата на ДХЛ знаят за този ценоразпис!!!!
            Opel Corsa B
            Opel Tigra
            Mercedes A 160
            Mercedes A190 AMG
            Alfa Romeo 147 1.6 ts

Comment

Колега само ще ти кажа, че аз, the_cleaner и rusiq86 (поне за тези хора знам 100% сигурно) ревахме вече от Феби билщайн. Така, че не питай старило, ами патило...
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ако трябва да заложа на нов носач, то това би било на ТРВ само!
                Като най-добре е рециклаш на шарнир + полиуратанови тампони (аз лично заложиш на такива от ферарист).
                Моят майстор не е доволен от Лемфордер-а, отзад щангите са на фленнор, немски, засега доста км и съм доволен!
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Той hektor, май си е в Германия, така че варианта с Ферариста ше му е малко сложен за изпълнение Но иначе и аз съм чувал само добри неща за ТРВ...Пък и до колкото знам hektor ходи при Румен от Клубния сервиз да си прави колата, а там при него май само ТРВ-тата са на почит
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Ами реших да я стягам, щото така или иначе не мога да и взема парици па колето си се движи все още, та се чудих тук ако мога да взема нещо без големите надцеинки, които правят вносителите в БГ, защото много често съм бил свидетел на космически цени в БГ.
                    Opel Corsa B
                    Opel Tigra
                    Mercedes A 160
                    Mercedes A190 AMG
                    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Comment

Освен космическите цени, в БГ може да станеш свидетел и на космическите боклуци и ментаци!!!

FIAT Coupe 16VT

Comment

trw-от тех ко.те там е истината.

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Но иначе и аз съм чувал само добри неща за ТРВ...
                          Ами то оставаше и за оригиналната марка носачи на тази кола да се чуват лоши неща
                          Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                          Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                          Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Working...
                          X